Tirane, shitet apartament 1+1 Kati 4, 59 m² 129.000 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Square 21 | Parku | Globe
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 59 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 129000 €
Shitet Apartament 1+1 – Ish Parku i Autobusëve, pranë 21 Dhjetorit
Në një nga zonat më të kërkuara dhe me akses të shkëlqyer të Tiranës, ofrohet për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 59 m², i pozicionuar në katin e 4, me orientim Jug-Perëndim, që siguron ndriçim natyral dhe ambient të ngrohtë gjatë gjithë ditës.
Apartamenti është i organizuar në mënyrë funksionale dhe është një zgjedhje ideale si për banim ashtu edhe për investim. Ndodhet pranë të gjitha faciliteteve të nevojshme si shkolla, markete, transport publik dhe qendra shërbimesh.
Karakteristikat kryesore:
*
Tipologji 1+1
*
Sipërfaqe 59 m²
*
Kati 4
*
Orientim Jug–Perëndim
*
Me ballkon
*
Me certifikatë pronësie
*
Vendndodhje: Ish Parku i Autobusëve, pranë 21 Dhjetorit
*
I përshtatshëm për banim ose investim
Çmimi: 129,000 €
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, kontaktoni në +355 68 300 0973.
Cel. : +355 68 300 0973
Në një nga zonat më të kërkuara dhe me akses të shkëlqyer të Tiranës, ofrohet për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 59 m², i pozicionuar në katin e 4, me orientim Jug-Perëndim, që siguron ndriçim natyral dhe ambient të ngrohtë gjatë gjithë ditës.
Apartamenti është i organizuar në mënyrë funksionale dhe është një zgjedhje ideale si për banim ashtu edhe për investim. Ndodhet pranë të gjitha faciliteteve të nevojshme si shkolla, markete, transport publik dhe qendra shërbimesh.
*
*
*
*
*
*
*
*
Cel. : +355 68 300 0973
Location information