Tirane, shitet apartament 1+1 Kati 3, 65 m² 209.227 € (Rruga Bilal Xhaferri, prane Liqenit te Tiranes)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Bilal Xhaferri, prane Liqenit te Tiranes
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 65 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 209227 €
Në një nga zonat më elitare dhe më të preferuara për banim në Tiranë, ofrohet për shitje një apartament 1+1, ideal për banim ose investim. Pozicionimi vetëm pak minuta nga Liqeni Artificial e bën këtë pronë një zgjedhje perfekte për ata që kërkojnë qetësi, ajër të pastër dhe akses të shpejtë në qendrën e qytetit.
Apartamenti ndodhet në katin e 2-të të një pallati 3-katësh, duke ofruar privatësi dhe një ambient të qetë për jetesë.
Rruga Bilal Xhaferri është një nga adresat më të preferuara në Tiranë, falë afërsisë me Parkun e Madh të Liqenit, si dhe me shkolla, supermarkete, restorante, transport publik dhe çdo shërbim të nevojshëm. Zona ofron një kombinim ideal mes qetësisë dhe aksesit të shpejtë në qendrën e qytetit.
Nëse jeni në kërkim të një apartamenti 1+1 për shitje pranë Liqenit të Tiranës, kjo pronë është një mundësi e shkëlqyer për të investuar në një nga zonat me vlerën më të lartë në kryeqytet.
#ApartamentPerShitje #Apartament1Plus1 #LiqeniITiranes #BilalXhaferri #ShitjeApartament #ApartamentNeTirane #RealEstateAlbania #ApartmentForSale #PropertyForSale #TiranaRealEstate #InvestimNeTirane #LiqeniArtificial #HomeForSale #ImmobiliareTirane #PropertyInvestment #ApartamentModern #Tirane
Cel. : +355683000973
Location information