Tirane, shitet apartament 1+1 Kati 2, 69 m² 210.000 € (Kafe Flora)
- Tirane

- Nr. Njesia - Zona me e afert?
 - 9 Rr. Fortuzi | Mine Peza

- Location Rruga + Nr.
 - Kafe Flora

- Tipi
 - apartament

- Siperfaqja m²
 - 69 m²

- Nr dhoma
 - 1+1

- Kati
 - Kati 2

- Cmimi Euro
 - 210000 €

Shitet apartament 1+1, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara dhe më të preferuara të kryeqytetit, Rruga Mine Peza, pranë Kafe Flora.
Ndodhet në katin e 2-të banim (3 teknik) të një pallati të ri, të mirëmbajtur dhe me ashensor.
Apartamenti ka një sipërfaqe neto prej 69 m², me organizim funksional dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës, duke garantuar komoditet dhe qetësi maksimale.
Organizimi i brendshëm:
Ambient ndenjeje & kuzhinë
Dhomë gjumi
Tualet
Karakteristikat kryesore:
- Sipërfaqe neto: 69 m²
- Kati: 2 banim / 3 teknik
- Pallat i ri dhe i mirëmbajtur
- Ashensor funksional
Apartamenti përfaqëson një zgjedhje ideale si për banim familjar, ashtu edhe për investim afatgjatë, falë pozicionit strategjik dhe cilësisë së ndërtimit.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, na kontaktoni!
126021

Cel. : 0684031303

Ndodhet në katin e 2-të banim (3 teknik) të një pallati të ri, të mirëmbajtur dhe me ashensor.
Apartamenti ka një sipërfaqe neto prej 69 m², me organizim funksional dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës, duke garantuar komoditet dhe qetësi maksimale.
Organizimi i brendshëm:
Ambient ndenjeje & kuzhinë
Dhomë gjumi
Tualet
Karakteristikat kryesore:
- Sipërfaqe neto: 69 m²
- Kati: 2 banim / 3 teknik
- Pallat i ri dhe i mirëmbajtur
- Ashensor funksional
Apartamenti përfaqëson një zgjedhje ideale si për banim familjar, ashtu edhe për investim afatgjatë, falë pozicionit strategjik dhe cilësisë së ndërtimit.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, na kontaktoni!
126021
Cel. : 0684031303
Contact WhatsApp

Location information