Tirane, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 4, 63 m² 80.340 € (Fresk)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 3 Fresku | Linze
- Location Rruga + Nr.
- Fresk
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 63 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 80340 €
Shitet apartament 1+1 me sipërfaqe 63 m², i pozicionuar në një kompleks modern banimi në zonën e Freskut, një nga lagjet më të qeta dhe më të kërkuara për banim në Tiranë. Zona ofron ajër të pastër, pamje të gjelbërta dhe akses të lehtë me qendrën e qytetit dhe rrugët kryesore të kryeqytetit.
Apartamenti është në fazë ndërtimi, duke ofruar mundësinë për personalizim të ndarjes dhe përfundimeve të brendshme sipas dëshirës. Projekti është konceptuar për të siguruar komoditet maksimal, ndriçim natyral dhe standarde të larta ndërtimi.
Organizimi i brendshëm përfshin:
-Ambient ndenjeje së bashku me ambientin e gatimit
- Dhoma gjumi
- Tualet
-Ballkon
Zona e Freskut karakterizohet nga qetësi, ajër i pastër dhe zhvillim urban me komplekse moderne, rrugë të reja dhe shërbime të shumta si supermarkete, shkolla, bare dhe restorante. Pozicioni i saj ofron një kombinim të përsosur të jetesës së qetë familjare dhe aksesit të shpejtë në qytet.
Ky apartament është një mundësi e shkëlqyer investimi, si për banim afatgjatë, ashtu edhe për investim familjar në një zonë që po fiton gjithnjë e më shumë vlerë në tregun imobiliar të Tiranës.
Për më shumë informacion dhe vizita, na kontaktoni!
Apartamenti është në fazë ndërtimi, duke ofruar mundësinë për personalizim të ndarjes dhe përfundimeve të brendshme sipas dëshirës. Projekti është konceptuar për të siguruar komoditet maksimal, ndriçim natyral dhe standarde të larta ndërtimi.
Organizimi i brendshëm përfshin:
-Ambient ndenjeje së bashku me ambientin e gatimit
- Dhoma gjumi
- Tualet
-Ballkon
Zona e Freskut karakterizohet nga qetësi, ajër i pastër dhe zhvillim urban me komplekse moderne, rrugë të reja dhe shërbime të shumta si supermarkete, shkolla, bare dhe restorante. Pozicioni i saj ofron një kombinim të përsosur të jetesës së qetë familjare dhe aksesit të shpejtë në qytet.
Ky apartament është një mundësi e shkëlqyer investimi, si për banim afatgjatë, ashtu edhe për investim familjar në një zonë që po fiton gjithnjë e më shumë vlerë në tregun imobiliar të Tiranës.
Për më shumë informacion dhe vizita, na kontaktoni!
Location information