Tirane, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 3, 68 m² 91.665 € (Apartament 1+1 per Shitje tek Kompleksi Aluna 2 Paskuqan)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Instituti | Kamez | Paskuqan
- Location Rruga + Nr.
- Apartament 1+1 per Shitje tek Kompleksi Aluna 2 Paskuqan
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 68 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 91665 €
Apartament 1+1 per Shitje tek “Aluna 2” Paskuqan , Buze rruges Kryesore
Informacion mbi apartamentin:
-Sipërfaqe totale: 67.9 m²
-Siperfaqe neto : 57.5 m2
-Kati 3
-ORIENTIM NGA JUGU
Apartamenti organizohet ne:
-Ambient ndenje dhe kuzhine
-1 Dhome gjumi
-1 Tualet
-2 Ballkone
Ambient i këndshëm dhe shumë komod
Cmimi i shitjes : 91.665 euro
Per me shume informacion ose vizite ne prone na kontaktoni : +355 68 600 9031
DISPONOJME OPSIONE PER SHITJE TEK ALUNA 1 / ALUNA 2 / ALUNA 4 / ALUNA 5
CMIME TE NDRYSHME KLERINGU
Kompleksi Aluna, një nga projektet ambicioze për të transformuar një nga zonat e paprekura të Tiranës, në Paskuqan, vetëm pak metra nga fundi i Bulevardit të Ri, rreth 33,494.3 metra katrorë sipërfaqe ndërtimi, e cila do të transformohet në një nga komplekset rezidenciale më bashkëkohore dhe inovative. Zona e Paskuqanit mban një pozicion të rëndësishëm sa i përket zhvillimit ekonomik, i konsideruar si një qendër lidhëse midis Tiranës dhe qyteteve të tjera në pjesën veriore të vendit. Lim-Em e zgjedh atë për objektin tjetër përsa i përket karakteristikave të zhvillimit intensiv urban, dhe transformimit gradual në një destinacion të zhvillimit të tokës. Prirja për të investuar më shumë në ndërtim ka frymëzuar ekipin e arkitekturës që të jetë gjithmonë në krye të zhvillimit të zonës urbane me perspektivë të ngushtë. Një dizajn i punuar me kujdes, duke e shndërruar atë në një nga zonat më të dashura të banimit, rreth 1500 apartamente të tipologjive të ndryshme do të ofrojnë mundësi të shumta ndërsa do të shijojnë pamjen e bukur të qytetit të Tiranës dhe ajrin e pastër.
Cel. : 0686009031
Informacion mbi apartamentin:
-Sipërfaqe totale: 67.9 m²
-Siperfaqe neto : 57.5 m2
-Kati 3
-ORIENTIM NGA JUGU
Apartamenti organizohet ne:
-Ambient ndenje dhe kuzhine
-1 Dhome gjumi
-1 Tualet
-2 Ballkone
Ambient i këndshëm dhe shumë komod
Cmimi i shitjes : 91.665 euro
DISPONOJME OPSIONE PER SHITJE TEK ALUNA 1 / ALUNA 2 / ALUNA 4 / ALUNA 5
CMIME TE NDRYSHME KLERINGU
Kompleksi Aluna, një nga projektet ambicioze për të transformuar një nga zonat e paprekura të Tiranës, në Paskuqan, vetëm pak metra nga fundi i Bulevardit të Ri, rreth 33,494.3 metra katrorë sipërfaqe ndërtimi, e cila do të transformohet në një nga komplekset rezidenciale më bashkëkohore dhe inovative. Zona e Paskuqanit mban një pozicion të rëndësishëm sa i përket zhvillimit ekonomik, i konsideruar si një qendër lidhëse midis Tiranës dhe qyteteve të tjera në pjesën veriore të vendit. Lim-Em e zgjedh atë për objektin tjetër përsa i përket karakteristikave të zhvillimit intensiv urban, dhe transformimit gradual në një destinacion të zhvillimit të tokës. Prirja për të investuar më shumë në ndërtim ka frymëzuar ekipin e arkitekturës që të jetë gjithmonë në krye të zhvillimit të zonës urbane me perspektivë të ngushtë. Një dizajn i punuar me kujdes, duke e shndërruar atë në një nga zonat më të dashura të banimit, rreth 1500 apartamente të tipologjive të ndryshme do të ofrojnë mundësi të shumta ndërsa do të shijojnë pamjen e bukur të qytetit të Tiranës dhe ajrin e pastër.
Cel. : 0686009031
Location information