Tirane, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 13, 118 m² 430.500 € (Lion Park Rezidenc 1)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Location Rruga + Nr.
- Lion Park Rezidenc 1
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 118 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 13
- Cmimi Euro
- 430500 €
Shitet apartament 1+1 në Lion Park Residence – Cilësi dhe komoditet në një vend të vetëm!
Një mundësi e jashtëzakonshme për të jetuar në një nga rezidencat më moderne dhe të mirëprojektuara të Tiranës – Lion Park Residence. Kompleksi ofron standarde të larta ndërtimi dhe të gjitha komoditetet që kërkohen për një stil jetese bashkëkohor dhe të sigurt.
Apartamenti është projektuar për të ofruar rehati maksimale, ndriçim natyral dhe qasje të lehtë në çdo shërbim brenda rezidencës.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, ju lutem kontaktoni në:
069 63 04 003
Cel. : 0696304003
Një mundësi e jashtëzakonshme për të jetuar në një nga rezidencat më moderne dhe të mirëprojektuara të Tiranës – Lion Park Residence. Kompleksi ofron standarde të larta ndërtimi dhe të gjitha komoditetet që kërkohen për një stil jetese bashkëkohor dhe të sigurt.
Karakteristikat e kompleksit:
- Cilësi elitare ndërtimi
- 5 ashensorë për banorët
- Fasadë me sistem termoizolues (20 cm kapotë)
- Mure dhe ndarës me veshje gipsi
- Lartësi kati: 3.1 metra
- Xhama triplex termoizolues
- Siguri 24/7
- Shërbim mirëmbajtjeje për ambientet e përbashkëta
- Ballkone me vazo lëvizëse dhe ambiente relaksi
- Njësi komerciale në katin përdhe
- 3 kate parkimi nëntokësor
- 13 kate banimi
Organizimi i apartamentit:
- Sallon i madh ndenjeje
- Kuzhinë
- 1 dhomë gjumi
- 1 tualet
- Lavanderi
Çmimi: 430,540 €
Apartamenti është projektuar për të ofruar rehati maksimale, ndriçim natyral dhe qasje të lehtë në çdo shërbim brenda rezidencës.

069 63 04 003
Cel. : 0696304003
Location information