Tirane, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 10, 144.300 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Fusha Aviacionit
- Tipi
- apartament
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 10
- Cmimi Euro
- 144300 €
Apartament 1+1 Për Shitje tek Kompleksi Turdiu (Ish-Fusha e Aviacionit) 
Në kërkim të një shtëpie komode apo të një investimi të sigurt? Ky apartament është zgjedhja ideale! Ndodhet në një nga komplekset më të reja, më cilësore dhe më të kërkuara të zonës.
Të dhënat e pronës:
Vendndodhja: Kompleksi Turdiu, Ish-Fusha e Aviacionit
Tipologjia: 1+1

Sipërfaqja: 78 m²
Kat: 10 (jo i fundit, me ndriçim natyral dhe pamje të hapur)
Mobilimi: I mobiluar plotësisht dhe gati për banim

Pse duhet ta zgjidhni këtë apartament?
Kompleks i Ri & Modern: Ndërtim i ri me standarde të larta, termoizolim, lulishte të përbashkëta dhe administrim të shkëlqyer.

Hapsirë e mirëorganizuar: Kubaturë e rregullt dhe e shfrytëzuar në maksimum.
Zonë në zhvillim e sipër: Ofron të gjitha fasilitetet e nevojshme si supermarkete, shkolla, kopshte dhe akses të menjëhershëm me akset kryesore të qytetit.

Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, na kontaktoni tani! Mos e humbni këtë mundësi fantastike! 
Cel. : 0685395211
Në kërkim të një shtëpie komode apo të një investimi të sigurt? Ky apartament është zgjedhja ideale! Ndodhet në një nga komplekset më të reja, më cilësore dhe më të kërkuara të zonës.
Të dhënat e pronës:
Vendndodhja: Kompleksi Turdiu, Ish-Fusha e Aviacionit
Tipologjia: 1+1
Sipërfaqja: 78 m²
Kat: 10 (jo i fundit, me ndriçim natyral dhe pamje të hapur)
Mobilimi: I mobiluar plotësisht dhe gati për banim
Pse duhet ta zgjidhni këtë apartament?
Kompleks i Ri & Modern: Ndërtim i ri me standarde të larta, termoizolim, lulishte të përbashkëta dhe administrim të shkëlqyer.
Hapsirë e mirëorganizuar: Kubaturë e rregullt dhe e shfrytëzuar në maksimum.
Zonë në zhvillim e sipër: Ofron të gjitha fasilitetet e nevojshme si supermarkete, shkolla, kopshte dhe akses të menjëhershëm me akset kryesore të qytetit.
Cel. : 0685395211
Location information