- Tirane, shitet apartament 1+1+Ballkon , 70 m² 94.500 € (Urban Gate Astir)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Location Rruga + Nr.
- Urban Gate Astir
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 94500 €
Apartament 1+1 per Shitje tek Urban Gate Astir 
Ofrohet për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 70 m², i pozicionuar në një nga komplekset më të reja dhe moderne në zonën e Astirit – “Urban Gate”.
Kompleksi është ndërtuar me standarde bashkëkohore ndërtimi, duke ofruar komfort, siguri dhe funksionalitet për banorët e tij.
Organizohet ne:
-Ambientin e ditës së bashku me këndin e gatimit
-Dhomë gjumi
-Tualeti
-Ballkon
Apartamenti ofron një organizim të rregullt dhe funksional të hapësirave, me ndriçim natyral gjatë gjithë ditës falë dritareve të mëdha dhe orientimit të favorshëm.
Cilësia e punimeve dhe përfundimet bashkëkohore e bëjnë këtë apartament një zgjedhje ideale për banim komod apo investim afatgjatë.
Ballkoni shton vlerë dhe funksionalitet, duke krijuar një hapësirë relaksuese për përdorim të përditshëm.
Kompleksi “Urban Gate” garanton:
-Ndërtesa me cilësi të lartë ndërtimi dhe dizajn modern
-Administrim profesional dhe siguri 24 orë
-Ambient të mirëorganizuar dhe komunitet të qetë
-Akses të lehtë me rrugën kryesore të Astirit dhe Unazën e Madhe
-Afërsi me supermarkete, shkolla, farmaci dhe linja transporti publik
Zona e Astirit është një nga zonat më dinamike dhe të kërkuara për banim në Tiranë.
Ajo karakterizohet nga zhvillimi i qëndrueshëm urban, infrastruktura moderne, si dhe akses i shpejtë drejt qendrës së qytetit dhe daljeve kryesore të tij.
Kjo e bën Urban Gate një destinacion ideal për jetesë komode dhe një mundësi të shkëlqyer investimi për të ardhmen.
Kjo pronë është ideale për:
-Individë ose çifte që kërkojnë një apartament modern dhe praktik
-Familje të vogla që kërkojnë rehatinë e një banese cilësore
-Investitorë që kërkojnë pronë me potencial të lartë rritjeje në vlerë
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.

Ofrohet për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 70 m², i pozicionuar në një nga komplekset më të reja dhe moderne në zonën e Astirit – “Urban Gate”.
Kompleksi është ndërtuar me standarde bashkëkohore ndërtimi, duke ofruar komfort, siguri dhe funksionalitet për banorët e tij.
Organizohet ne:
-Ambientin e ditës së bashku me këndin e gatimit
-Dhomë gjumi
-Tualeti
-Ballkon
Apartamenti ofron një organizim të rregullt dhe funksional të hapësirave, me ndriçim natyral gjatë gjithë ditës falë dritareve të mëdha dhe orientimit të favorshëm.
Cilësia e punimeve dhe përfundimet bashkëkohore e bëjnë këtë apartament një zgjedhje ideale për banim komod apo investim afatgjatë.
Ballkoni shton vlerë dhe funksionalitet, duke krijuar një hapësirë relaksuese për përdorim të përditshëm.
Kompleksi “Urban Gate” garanton:
-Ndërtesa me cilësi të lartë ndërtimi dhe dizajn modern
-Administrim profesional dhe siguri 24 orë
-Ambient të mirëorganizuar dhe komunitet të qetë
-Akses të lehtë me rrugën kryesore të Astirit dhe Unazën e Madhe
-Afërsi me supermarkete, shkolla, farmaci dhe linja transporti publik
Zona e Astirit është një nga zonat më dinamike dhe të kërkuara për banim në Tiranë.
Ajo karakterizohet nga zhvillimi i qëndrueshëm urban, infrastruktura moderne, si dhe akses i shpejtë drejt qendrës së qytetit dhe daljeve kryesore të tij.
Kjo e bën Urban Gate një destinacion ideal për jetesë komode dhe një mundësi të shkëlqyer investimi për të ardhmen.
Kjo pronë është ideale për:
-Individë ose çifte që kërkojnë një apartament modern dhe praktik
-Familje të vogla që kërkojnë rehatinë e një banese cilësore
-Investitorë që kërkojnë pronë me potencial të lartë rritjeje në vlerë
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.

Location information