• Tirane, shitet apartament 1+1, 62 m² 950 Euro/m2 (Rruga Lidhja e Prizerenit, Paskuqan)

Cmimi Euro
58500
SHESIM APARTAMENTE DUKE FILLUAR NGA 950 EURO/M2 TE RINGSIDE RESIDENCES,
NË PASKUQAN PRANË BULEVARDIT TË RI DHE UNAZES SE MADHE.


RINGSIDE RESIDENCES
Projekti më i ri bashkëkohor pranë Bulevardit të Ri ne Paskuqan!

Ringside Residences do të jetë një kompleks rezidencial modern dhe bashkëkohor, që do të ofroj trendin më të ri arkitekturor
për një jetesë komode me benefitet e përditshme që të mundëson zona pas zhvillimeve rrënjësore që janë bërë vitet e fundit,
sic janë Infrastruktura Urbanistike, Bulevardi i Ri, Unaza e madhe e Tiranës, Sistemimi i Liqenit të Paskuqanit, si dhe në prespektivë krijmi i Pyllit Orbital.

Pikërisht vendndodhja ku pozicionohet kompleksi e bën atë të jetë shume atraktiv për nga vetë mundësia lidhëse e drejtpërdrejt të Bulevardit të Ri me liqenin e Paskuqanit.

Informacion mbi kompleksin:
● Karakteristika e veçantë e këtij projekti është zhvillimi i tij në siperfaqe dhe jo shumë në lartësi.
Këtu perfshihen godina 7 kate (6 kate banim dhe kati përdhe njesi biznesi).
● Hapësira të gjelbërta dhe ambiente shplodhëse.
● Shesh lojrash për fëmijët dhe ambiente të sigurta për të luajtur.
● Siguri e garantuar 24 orë brenda kompleksit dhe përreth tij.
● Fasadë e ventiluar/termoizolim për një ambient të brendshëm të pa ndikueshëm nga atmosfera e jashtëme, duke bërë të mundur kursimin e energjisë dhe qetësi.
● Vetrata të mëdha me xham dhe duralumin me parametra maksimal termik dhe izolues.

► Faza e punimeve
Faza e parë e projektit përbëhet nga 4 Objekte banimi dhe shërbimi, 7 Kat mbi Tokë dhe 2 Kat nëntokë (parkime) me apartamente
dhe njësi biznesi të projektuar me kujdes për të ofruar hapësira të bollshme, me detaje të bukura dhe me ndriçim dhe ventilim natyror.

► Tipologjitë e Apartamenteve janë si më poshtë:
- Apartament 1+1 me sipërfaqe 62 m2; 67 m2 & 70 m2
- Apartament 2+1 me sipërfaqe 91 m2 dhe 101 m2
- Apartament 2+1+2 me sipërfaqe 103 m2 & 111 m2
- Apartament 3+1+2 me sipërfaqe 112 m2 & 130 m2


Mundesi pagese me Keste!

Për më shumë informacion na kontaktoni.

Cel. : +355698624850
 


WhatsApp
Back
Top