Tirane, shitet apartament 1+1 , 58 m² 119.500 € (Kompleksi Mangalem)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 1 Ali Demi | Tregu Elektrik
- Location Rruga + Nr.
- Kompleksi Mangalem
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 58 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 119500 €
Apartament 1+1 për Shitje te Kompleksi Mangalemi – 58 m² | I Mobiluar
Çmimi: 119,500 Euro
Po kërkoni një apartament 1+1 për shitje në Tiranë në një kompleks modern dhe të mirëadministruar? Ky apartament ndodhet në Kompleksin Mangalemi, pranë Super Alidemit, një nga zonat më të preferuara për banim dhe investim.
Detajet e Pronës
Sipërfaqe: 58 m²
1 dhomë gjumi
Ambient ndenjeje me kuzhinë të integruar (open-space)
1 tualet
Ballkon
I mobiluar plotësisht me arredim modern dhe pajisje cilësore
Gati për banim
Dokumentacion i Rregullt
Prona disponon hipotekë të rregullt dhe është e përshtatshme për blerje me kredi bankare, duke e bërë procesin e blerjes të sigurt dhe të lehtë.
Vendndodhje Premium
Apartamenti ndodhet në Kompleksin Mangalemi, pranë Super Alidemit, në një zonë me kërkesë të lartë. Kompleksi ofron siguri, administrim cilësor, ambiente të gjelbëruara dhe akses të shpejtë në shkolla, supermarkete, farmaci, transport publik dhe rrugët kryesore të Tiranës.
Mos humbisni mundësinë për të blerë një apartament 1+1 në Kompleksin Mangalemi, një nga komplekset më të kërkuara në Tiranë, me dokumentacion të rregullt, mobilim modern dhe vendndodhje strategjike.
#ApartamentMeQera #AliDemi #KonpleksiMangalem #Tirane
#ShitjeTirane #ApartamentTirane #HomeForSale #LivingInTirana
#RealEstateAlbania #PropertyAlbania #ApartamentModern #ApartamenteTirane #UrbanLiving
Cel. : +355683000973
Po kërkoni një apartament 1+1 për shitje në Tiranë në një kompleks modern dhe të mirëadministruar? Ky apartament ndodhet në Kompleksin Mangalemi, pranë Super Alidemit, një nga zonat më të preferuara për banim dhe investim.
Detajet e Pronës
Dokumentacion i Rregullt
Prona disponon hipotekë të rregullt dhe është e përshtatshme për blerje me kredi bankare, duke e bërë procesin e blerjes të sigurt dhe të lehtë.
Vendndodhje Premium
Apartamenti ndodhet në Kompleksin Mangalemi, pranë Super Alidemit, në një zonë me kërkesë të lartë. Kompleksi ofron siguri, administrim cilësor, ambiente të gjelbëruara dhe akses të shpejtë në shkolla, supermarkete, farmaci, transport publik dhe rrugët kryesore të Tiranës.
Mos humbisni mundësinë për të blerë një apartament 1+1 në Kompleksin Mangalemi, një nga komplekset më të kërkuara në Tiranë, me dokumentacion të rregullt, mobilim modern dhe vendndodhje strategjike.
#ApartamentMeQera #AliDemi #KonpleksiMangalem #Tirane
#ShitjeTirane #ApartamentTirane #HomeForSale #LivingInTirana
#RealEstateAlbania #PropertyAlbania #ApartamentModern #ApartamenteTirane #UrbanLiving
Cel. : +355683000973
Location information