Tirane, shitet ambjent biznesi Kati 0, 37 m² (Ish Ekspozita)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Ish Ekspozita
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 37 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 20000 €
Shitet biznes funksional në zonën e Ish-Ekspozitës, Tiranë
Ofrohet për shitje një biznes i konsoliduar në fushën e estetikës (nails, lashes), i vendosur në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, pranë Ish-Ekspozitës.
Biznesi zhvillohet në një ambient modern dhe të organizuar mirë, me këto karakteristika:
Sipërfaqe: 37.32 m² (neto & bruto)
Organizim: open space
1 tualet
Ndodhet në një godinë 9-katëshe
Ambienti është i mobiluar dhe i pajisur plotësisht, dhe biznesi shitet ashtu siç është në foto, gati për vazhdim aktiviteti pa nevojë investimi shtesë.
✔ Klientelë e krijuar dhe besnike
✔ Kontratë qiraje e vlefshme deri në vitin 2028
Një mundësi shumë e mirë për këdo që dëshiron të vazhdojë një aktivitet të gatshëm dhe funksional në një zonë strategjike.
Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni
Cel. : 0697595561
Ofrohet për shitje një biznes i konsoliduar në fushën e estetikës (nails, lashes), i vendosur në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, pranë Ish-Ekspozitës.
Biznesi zhvillohet në një ambient modern dhe të organizuar mirë, me këto karakteristika:
Sipërfaqe: 37.32 m² (neto & bruto)
Organizim: open space
1 tualet
Ndodhet në një godinë 9-katëshe
Ambienti është i mobiluar dhe i pajisur plotësisht, dhe biznesi shitet ashtu siç është në foto, gati për vazhdim aktiviteti pa nevojë investimi shtesë.
✔ Klientelë e krijuar dhe besnike
✔ Kontratë qiraje e vlefshme deri në vitin 2028
Një mundësi shumë e mirë për këdo që dëshiron të vazhdojë një aktivitet të gatshëm dhe funksional në një zonë strategjike.
Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni
Cel. : 0697595561
Location information