Tirane, shitet ambjent biznesi Kati 0, 120 m² 228.000 € (ambient biznesi ne shitje tek liqeni i thate)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
- Location Rruga + Nr.
- ambient biznesi ne shitje tek liqeni i thate
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 120 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 228000 €
Ambient Biznesi në Shitje – Liqeni i Thatë (VR007)
Vendndodhja: Zona e Liqenit të Thatë, Tiranë
Sipërfaqe: 120 m²
Kati: 0 (Buzë rruge)
Çmimi: 1,900 € / m²
Totali: 228,000 €
Përshkrim:
Shitet ambient biznesi në një nga zonat më elitare dhe të zhvilluara të Tiranës – Liqeni i Thatë.
Ndodhet në katin përdhe (0), me fasadë dhe dukshmëri shumë të mirë nga rruga, gjë që e bën ideal për çdo lloj aktiviteti tregtar apo shërbimi.
I përshtatshëm për:
- Klinikë
- Qendër estetike
- Zyrë
- Market
- Farmaci
- Bar-kafe
Ambienti ka planimetri funksionale, ndriçim natyral dhe mundësi përshtatjeje sipas nevojës së biznesit. Zona është elitare, e qetë, por me qarkullim të mirë, duke ofruar potencial të lartë investimi.
Një mundësi shumë e mirë për biznes ose investim afatgjatë në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
Na kontaktoni në: 069 673 4461
VR007
Cel. : 069 673 4461
Shitet ambient biznesi në një nga zonat më elitare dhe të zhvilluara të Tiranës – Liqeni i Thatë.
Ndodhet në katin përdhe (0), me fasadë dhe dukshmëri shumë të mirë nga rruga, gjë që e bën ideal për çdo lloj aktiviteti tregtar apo shërbimi.
- Klinikë
- Qendër estetike
- Zyrë
- Market
- Farmaci
- Bar-kafe
Ambienti ka planimetri funksionale, ndriçim natyral dhe mundësi përshtatjeje sipas nevojës së biznesit. Zona është elitare, e qetë, por me qarkullim të mirë, duke ofruar potencial të lartë investimi.
Na kontaktoni në: 069 673 4461
Cel. : 069 673 4461
Location information