Tirane, shitet 2+1 Kati 4, 102 m² 260.000 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
- Siperfaqja m²
- 102 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 260000 €
Në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, Mine Peza, ofrohet për shitje një apartament elegant 2+1+2 me sipërfaqe 102 m², i menduar për një jetesë komode dhe moderne , orjentimi Veri-Lindje ne sallon , nga dhomat e gjumit Jug .
Organizimi perfekt i hapësirës përfshin një sallon të bollshëm dhe të ndriçuar natyralisht, kuzhinë funksionale, dy dhoma gjumi komode , dy tualete duke garantuar rehati maksimale për familjen tuaj. Dy ballkonet shtojnë vlerë të veçantë, duke ofruar hapësirë relaksi dhe ajër të pastër gjatë gjithë ditës , ashensori nis nga kati 1.
Apartamenti karakterizohet nga ndriçim i bollshëm natyral, planimetri e rregullt dhe pozicion strategjik pranë çdo shërbimi të nevojshëm: shkolla, markete, transport publik dhe qendra biznesi. ENT137272
Cmimi eshte ne lek 250 Milion .
• Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni!
Cel. : 0685031764
Organizimi perfekt i hapësirës përfshin një sallon të bollshëm dhe të ndriçuar natyralisht, kuzhinë funksionale, dy dhoma gjumi komode , dy tualete duke garantuar rehati maksimale për familjen tuaj. Dy ballkonet shtojnë vlerë të veçantë, duke ofruar hapësirë relaksi dhe ajër të pastër gjatë gjithë ditës , ashensori nis nga kati 1.
Apartamenti karakterizohet nga ndriçim i bollshëm natyral, planimetri e rregullt dhe pozicion strategjik pranë çdo shërbimi të nevojshëm: shkolla, markete, transport publik dhe qendra biznesi. ENT137272
Cmimi eshte ne lek 250 Milion .
• Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni!
Cel. : 0685031764
Location information