• Tirane, Shiten Krevate Spitalor OKAZION

Tirane
Cmimi Euro
880
Oferte per kush esht i fushes Kreavte Spitalore!

Krevatet jan te perdorur ,, eletronik dhe mekanik jan dy modele

marre ne spitalet e qytetit Bologna Itali

Na kontaktoni per detaje.

Cel. : 0674000084
 


WhatsApp
Back
Top