Tirane, shiten 2 apartamente 1+1 Kati 5, 90 m² 240.000 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 90 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 240000 €
Investim Premium në Qender të Tiranës – 2 Apartamente 1+1 tek Pazari i Ri
Në një nga zonat me kërkesën më të lartë për qira në Tiranë, pranë Pazari i Ri, ofrohen për shitje dy apartamente 1+1 me sipërfaqe 89.3 m² , një mundësi ideale për investim afatgjatë dhe kthim të menjëhershëm kapitali.
Pozicionim strategjik
Zona garanton likuiditet të lartë, kërkesë të qëndrueshme për qira dhe akses të menjëhershëm në qendër, institucione, shërbime dhe zona elitare të qytetit.
Kati i 4-të – Objekt ekzistues me sistem kapot cilësor
Godina është e mirëmbajtur dhe e izoluar me sistem kapot, duke ofruar eficiencë termike dhe standard jetese komod.
Apartamente të investuara në detaj
• Organizim funksional
• Punime cilësore
• Gati për banim
• Të mobiluara
Aktualisht të dhëna me qira
Pronat gjenerojnë të ardhura të menjëhershme, duke e bërë këtë ofertë perfekte për investitorë që kërkojnë siguri dhe kthim të qëndrueshëm.
Një aset në një zonë ku vlera rritet vazhdimisht dhe kërkesa mbetet e lartë gjatë gjithë vitit.
Për detaje mbi çmimin, qiranë aktuale dhe organizimin e një vizite, më kontaktoni.
Cel. : 0695151540
Në një nga zonat me kërkesën më të lartë për qira në Tiranë, pranë Pazari i Ri, ofrohen për shitje dy apartamente 1+1 me sipërfaqe 89.3 m² , një mundësi ideale për investim afatgjatë dhe kthim të menjëhershëm kapitali.
Zona garanton likuiditet të lartë, kërkesë të qëndrueshme për qira dhe akses të menjëhershëm në qendër, institucione, shërbime dhe zona elitare të qytetit.
Godina është e mirëmbajtur dhe e izoluar me sistem kapot, duke ofruar eficiencë termike dhe standard jetese komod.
• Organizim funksional
• Punime cilësore
• Gati për banim
• Të mobiluara
Pronat gjenerojnë të ardhura të menjëhershme, duke e bërë këtë ofertë perfekte për investitorë që kërkojnë siguri dhe kthim të qëndrueshëm.
Një aset në një zonë ku vlera rritet vazhdimisht dhe kërkesa mbetet e lartë gjatë gjithë vitit.
Cel. : 0695151540
Location information