Tirane, shes Vile 3 Katshe Kati 3, 345 m² 800.000 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Qyteti Studenti | Vilat Gjermane | Sauk
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 345 m²
- Nr dhoma
- 7+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 800000 €
Shitet shtëpi private - ideale për familje por mbi të gjitha, investim!Zona ku ndodhet vila karakterizohet nga qetësia pothuajse absolute, ndjesia e komunitetit dhe afërsia shumë konveniente me qendrën dhe zona të tjera elitare si Rr. e Elbasanit/Ambasada Amerikane, Stadiumi "Air Albania", Liqeni Artificial etj.Gjithashtu, në një rreze prej 1 km, ndodhen disa nga institucionet arsimore më prestigjioze në të gjithë Shqipërinë.Informacione mbi pronën:3 kate banim - nga të cilët dy në sipërfaqe dhe një nën tokëKatet janë pothuajse identikë, me rreth 115 m2 x kat (+-)Ndërtimi dhe arkitektura e pronës është organizuar me qëllim privacie totale dhe pavarësie për cdo kat - ka hyrje/dalje te dedikuar, ideale per investim (cdo kat mund të jepet me qira individualisht)- Sistem ngrohje dhe ftohje me "chiller"- Izolim termik me sistem kapot dhe grafiato- Sistem ngrohje uji me panel diellor- Taracë panoramike që mund të mbulohet me tendë- Verandë dhe oborr i pajisur me pemë frutore- Hapësirë e dedikuar për instalim oxhaku- 9 dhoma gjumi (3 në secilin kat)- 6 banjo (2 në secilin kat)- 3 dhoma ndenje (1 në secilin kat)- 3 kuzhina/hapësira ngrënje (1 në secilin kat)- 3 ballkone në total- 4/5 vende parkimi (në varësi të madhësisë se mjetit)Nëse po kërkon një stil të qetë jetese dhe familjare, ku një nga prioritetet është shkollimi cilësor i fëmijëve; ose një investim të konsoliduar me qëllim të ardhurash pasive, kjo pronë është përgjigjia!Për më shumë info dhe një vizitë në pronë, më kontaktoni në:+355 68 505 0440
Cel. : +355 68 505 0440
Cel. : +355 68 505 0440
Location information