Tirane, shes Vile 3+1+Aneks+Ballkon Kati 2, 217 m² 585.000 € (Mjull-Bathore, Farkë)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
- Location Rruga + Nr.
- Mjull-Bathore, Farkë
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 217 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 585000 €
Vilë 3+1+4 Për Shitje te SeeHëna Mjull - Bathore, Tiranë - 585,000€!
Kjo vilë trekatëshe ndodhet në zonën projektin me elitare ne Mjull - Bathore në Tiranë dhe ofrohet për shitje me një sipërfaqe totale prej 378.4 m².
•SeeHëna është më tepër se një vend fizik, është një hapësirë banimi që bën bashkë ëndrrat me shpirtrat tanë dhe na lejon të jetojmë një jetë autentike. Të gjithë muret e kësaj rezidence tregojnë personalitet dhe individualitet.
SeeHëna është projektuar me mjeshtëri dhe kujdes, duke realizuar shtëpitë e ëndrrave në një stil bashkëkohor, që i plotësojnë kërkesat moderne të një shtëpie banimi.
Shiko më shumë
• Sipërfaqe neto: 217.9 m²
• Sipërfaqe bruto: 378.4 m²
• 3 dhoma gjumi
• 4 banjo
• 1 sallon ndenjeje,depo,parkim etj.
• E përshtatshme për familje që kërkojnë hapësirë dhe komoditet
• ID e Pronës: Impact133164
Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : +355686039100
Kjo vilë trekatëshe ndodhet në zonën projektin me elitare ne Mjull - Bathore në Tiranë dhe ofrohet për shitje me një sipërfaqe totale prej 378.4 m².
•SeeHëna është më tepër se një vend fizik, është një hapësirë banimi që bën bashkë ëndrrat me shpirtrat tanë dhe na lejon të jetojmë një jetë autentike. Të gjithë muret e kësaj rezidence tregojnë personalitet dhe individualitet.
SeeHëna është projektuar me mjeshtëri dhe kujdes, duke realizuar shtëpitë e ëndrrave në një stil bashkëkohor, që i plotësojnë kërkesat moderne të një shtëpie banimi.
Shiko më shumë
• Sipërfaqe neto: 217.9 m²
• Sipërfaqe bruto: 378.4 m²
• 3 dhoma gjumi
• 4 banjo
• 1 sallon ndenjeje,depo,parkim etj.
• E përshtatshme për familje që kërkojnë hapësirë dhe komoditet
• ID e Pronës: Impact133164
Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : +355686039100
Contact WhatsApp
Location information