• Tirane, shes Vile 2+1+Aneks+Ballkon Kati 2, 471 m² 800.000 € (Liqeni i Tiranes)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
471 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
800000

Në Shitje – Vilë Luksoze me Pishinë | 770 m² | Venture Park | 800,000 €​

Një mundësi unike investimi dhe jetese po ju pret në një nga projektet më moderne dhe vizionare në Shqipëri – Venture Park, City Villas Residence.

Kjo vilë ekskluzive me sipërfaqe ndërtimi prej 770 m², ofron një kombinim perfekt midis luksit bashkëkohor, privatësisë së plotë dhe rehatisë së natyrshme, vetëm 12 km nga Tirana dhe me akses të drejtpërdrejtë në aksin kryesor Tiranë-Durrës.

Karakteristikat Kryesore të Prones:

• Sipërfaqe ndërtimi: 770 m²
• Pishinë private – ideale për ditët e nxehta, evente familjare apo relaks total
• Projekt arkitektonik modern, me fasadë elegante dhe ndriçim natyral në çdo ambient
• Oborr privat, i gjelbëruar dhe me hapësira të bollshme për aktivitete të ndryshme
• Organizim i brendshëm fleksibël me ambiente të hapura, dhoma të mëdha dhe suitë master
• Cilësi të lartë ndërtimi, sisteme teknologjike moderne, izolim termik/akustik dhe siguri e garantuar

Rreth Rezidencës:

Venture Park është një zonë e zhvilluar në një sipërfaqe prej 26 hektarësh, pranë “CityPark” dhe Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës. Zona ofron:
• Qetësi absolute, larg zhurmës urbane por vetëm 10 minuta nga qendra e Tiranës
• Komunitet rezidencial i mirëmenaxhuar, me vila të ulëta, gjelbërim dhe shërbime luksoze
• Afërsi me qendra tregtare, Aquapark, restorante, institucione arsimore dhe shumë më tepër
• Infrastrukturë e re dhe moderne, me rrugë të gjera, ndriçim rrugor dhe siguri 24/7

Çmimi: 800,000 €

Një investim i zgjuar në një nga zonat me zhvillimin më të shpejtë dhe me kërkesë në rritje.
Neom112804
Mos humb rastin të bëhesh pjesë e një komuniteti elita

Cel. : 0688099922

Contact WhatsApp
Location information
address
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini, Tirane, Shqiperi
Back