Tirane, shes toke , 9.650 m² 1.900.000 € (Lunder)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
- Location Rruga + Nr.
- Lunder
- Tipi
- toke
- Siperfaqja m²
- 9650 m²
- Cmimi Euro
- 1900000 €
Shitet tokë me sipërfaqe 9,650 m² në një nga zonat më të kërkuara për zhvillim rezidencial, pranë autostradës Tiranë–Elbasan dhe vetëm disa minuta larg nga qendra tregtare TEG.
Prona ndodhet në një zonë me zhvillim të qëndrueshëm rezidencial dhe përbën një mundësi të rrallë investimi, pasi hapësirat e mëdha me destinacion ndërtimi në këtë pjesë janë tashmë shumë të kufizuara. E përshtatshme për ndërtim kompleksesh vilash ose rezidenca të mbyllura me cilësi të lartë.
Karakteristikat kryesore:
-Sipërfaqe: 9,650 m²
-Destinacion: Tokë për ndërtim rezidencial
-Pozicion shumë i mirë, pranë rrugëve kryesore dhe zonës së TEG
-Akses i lehtë në infrastrukturë ekzistuese
-Dokumentacion i rregullt
-Zonë elitare me kërkesë të lartë për banim
Kjo pronë përfaqëson një investim të sigurt dhe të qëndrueshëm në një zonë ku vlera e pasurive të paluajtshme vijon të rritet.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në terren, më kontaktoni.
EAST119156
Prona ndodhet në një zonë me zhvillim të qëndrueshëm rezidencial dhe përbën një mundësi të rrallë investimi, pasi hapësirat e mëdha me destinacion ndërtimi në këtë pjesë janë tashmë shumë të kufizuara. E përshtatshme për ndërtim kompleksesh vilash ose rezidenca të mbyllura me cilësi të lartë.
Karakteristikat kryesore:
-Sipërfaqe: 9,650 m²
-Destinacion: Tokë për ndërtim rezidencial
-Pozicion shumë i mirë, pranë rrugëve kryesore dhe zonës së TEG
-Akses i lehtë në infrastrukturë ekzistuese
-Dokumentacion i rregullt
-Zonë elitare me kërkesë të lartë për banim
Kjo pronë përfaqëson një investim të sigurt dhe të qëndrueshëm në një zonë ku vlera e pasurive të paluajtshme vijon të rritet.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në terren, më kontaktoni.
EAST119156
Location information