• Tirane, shes Panel Diellor 100W+dy Llampa Led+Bateri+Rregullator

Cmimi Euro
3
Shesim paket per ndricim te pavarur.

Panel diellor 100 w
Rregullator
Bateri e 40 amp 12 V
2 llampa Led 6w 12V
10 m kabull
Mc4 konektore

Ky sistem siguron vetem ndricim te pavarur pa kufi si dhe karikim telefoni.
(Nuk funksionon per asgje tjeter)

Jo do te merrni egzaktesisht ato qe shikoni ne fotot bashkangjitur.

Totale 29000 leke,
(eshte komplet seti nuk mundgon asgje, vendosni panelin siper ne cati dhe ndizni dritat)


Per me shume produkte klikoni ne

www.panelebesi.com
ose
Cel. : 069 992 9800
 


Contact WhatsApp
Back
Top