• Tirane, shes pajisje Sony aktiv Sub Woofer 7500 Lek

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Cmimi Euro
75
Te perdoruara ne ambjent shtepie , per filma dhe muzike , asnjehere per biznes.


WORK STUDIO 50 65W passive X 4 ( 18000 LEK ) SHITUR
SONY STR-DB790 X 1 ( 12000 LEK ) bashke me telekomande. SHITUR
Sony Active 200W Sub Woofer SA-WMS835 X 1 (9500 LEK )

Cel. : 0692630004
 


WhatsApp
Back
Top