• Tirane, shes pajisje laser Endolift 4.000 Euro

Tirane
Cmimi Euro
4000
[FONT=&quot]Lazeri Endolift përdoret në shumë fusha si për trajtimin e varjes së qafës dhe nofullës, qartësimin e nofullës, pezullimin e faqeve dhe mesit të fytyrës dhe trajtimin e qeseve nën sy.[/FONT]

Cel. : 0672088818
 


WhatsApp
Back
Top