• Tirane, shes libër me tregime italiane 250 Leke

Tirane
Shes libra me tregime italiane të autorit Italo Kalvino. Libri përmban 17 tregime dhe kushton 250 Lekë të reja. Librat janë të rinj dhe shiten me copë ose me shumicë. Titulli i librit është "I fundit vjen korbi". Autori i librit, Italo Kalvino, bën pjesë në radhën e shkrimtarëve të shquar përparimtarë italianë, krijimtaria e të cilëve i përket kryesisht periudhës së pas Luftës së Dytë Botërore. Ai është një ndër zëdhënësit më me zë të neorealizmit italian. Ka botuar edhe shumë libra të tjerë, të cilët janë përkthyer dhe botuar edhe në Shqipëri. Për shkollat private, por jo vetëm, që duan të ngrenë dhe të pasurojnë bibliotekat e tyre, u ofroj këtë mundësi pasi kam disa kopje të këtij libri. Në qoftë se dikush do ti blejë të gjitha kopjet, ka pazar tjetër. Ky libër mund të blihet edhe për dhuratë, për nxënës shkollash apo edhe të rritur, pasi nuk kushton shumë. Kush është i interesuar për ta blerë librin, të telefonojë ose të dërgojë mesazh në këtë numër: Cel. : 0674878225
 


WhatsApp
Back
Top