Tirane, shes apartament 2+1 Kati 3, 144 m² 900.000 € (Liqeni)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Liqeni
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 144 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 900000 €
Shitet apartament 2+1+2, ndodhur brenda Parkut të Liqenit Artificial, në Rrugën “Sami Frashëri”, një nga rezidencat më prestigjioze dhe të qeta të Tiranës.
Apartamenti ka sipërfaqe neto 144 m², ndodhet në katin e 3-të dhe përfshin post parkimi në katin -2. Organizohet në ambient ndenjeje, ambient gatimi të veçuar, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe dy ballkone.
Ndërtim i ri me cilësi të lartë, arkitekturë moderne dhe ndriçim natyral në çdo ambient. Ofron pamje panoramike 360° mbi Liqenin Artificial dhe gjelbërimin përreth. Vendndodhje elitare, pranë qendrës, me qetësi dhe ajër të pastër.
ID e Pronës: PREMIUM119273
Ka hipoteke: Po
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Apartamenti ka sipërfaqe neto 144 m², ndodhet në katin e 3-të dhe përfshin post parkimi në katin -2. Organizohet në ambient ndenjeje, ambient gatimi të veçuar, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe dy ballkone.
Ndërtim i ri me cilësi të lartë, arkitekturë moderne dhe ndriçim natyral në çdo ambient. Ofron pamje panoramike 360° mbi Liqenin Artificial dhe gjelbërimin përreth. Vendndodhje elitare, pranë qendrës, me qetësi dhe ajër të pastër.
ID e Pronës: PREMIUM119273
Ka hipoteke: Po
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Contact WhatsApp
Location information