Tirane, shes apartament 2+1+2 Don Bosko Kati 4, 111 m² 195.904 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 QTU | Kashar | Casa Italia
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 111 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 195904 €
*Shitet Apartament 2+1 me Post Parkimi – Pranë Zogut të Zi, Tiranë*
Në një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të kryeqytetit, shumë pranë Zogut të Zi dhe vetëm pak minuta larg qendrës së Tiranës, ofrohet për shitje një apartament komod dhe funksional në një pallat të ri me standarde bashkëkohore.
*Detajet e Pronës:*
- *Tipologji:* 2+1
- *Sipërfaqe neto:* 96.9 m²
- *Sipërfaqe e përbashkët:* 14.29 m²
- *Sipërfaqe totale:* 111.9 m²
- *Kati:* i 4-t
- *Post parkimi i përfshirë në çmim* (i detyrueshëm)
- *Statusi:* Në fazë mobilimi
Apartamenti ka një organizim të rregullt dhe hapsira të bollshme, me ndriçim natyral dhe orientim të favorshëm. Ambientet janë të përshtatshme për një stil jetese modern dhe praktik. Zona ofron akses të shpejtë në transport publik, shërbime, shkolla, institucione dhe qendra tregtare.
*Një mundësi ideale për banim cilësor ose investim afatgjatë në zemër të Tiranës!*
Për më shumë informacion ose për një vizitë nga afër, kontaktoni agjentin imobiliar Brikena: *069 400 1332*
Cel. : 00355694001332
Në një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të kryeqytetit, shumë pranë Zogut të Zi dhe vetëm pak minuta larg qendrës së Tiranës, ofrohet për shitje një apartament komod dhe funksional në një pallat të ri me standarde bashkëkohore.
*Detajet e Pronës:*
- *Tipologji:* 2+1
- *Sipërfaqe neto:* 96.9 m²
- *Sipërfaqe e përbashkët:* 14.29 m²
- *Sipërfaqe totale:* 111.9 m²
- *Kati:* i 4-t
- *Post parkimi i përfshirë në çmim* (i detyrueshëm)
- *Statusi:* Në fazë mobilimi
Apartamenti ka një organizim të rregullt dhe hapsira të bollshme, me ndriçim natyral dhe orientim të favorshëm. Ambientet janë të përshtatshme për një stil jetese modern dhe praktik. Zona ofron akses të shpejtë në transport publik, shërbime, shkolla, institucione dhe qendra tregtare.
*Një mundësi ideale për banim cilësor ose investim afatgjatë në zemër të Tiranës!*

Cel. : 00355694001332
Location information