Tirane, shes apartament 1+1 Kati 9, 68 m² (unaze e re)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Location Rruga + Nr.
- unaze e re
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 68 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 9
- Cmimi Euro
- 110000 €
Apartament 1+1 për Shitje në Unazën e Re, pranë Bar Bohem – 68 m² | Totalisht i Rikonstruktuar |
Disponohet për shitje apartament 1+1 në një nga zonat më të kërkuara të Unazës së Re, pranë Bar Bohem. Apartamenti ndodhet në katin e 9-të të një pallati banimi dhe ka një sipërfaqe bruto prej 68 m².
Ky apartament është një zgjedhje ideale si për banim ashtu edhe për investim, falë vendndodhjes së favorshme në Unazën e Re, me akses të shpejtë në rrugët kryesore, transport publik, shkolla, supermarkete dhe të gjitha shërbimet e nevojshme.
Çmimi: 110 milionë lekë të vjetra
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, na kontaktoni në: 069 701 5480
Disponohet për shitje apartament 1+1 në një nga zonat më të kërkuara të Unazës së Re, pranë Bar Bohem. Apartamenti ndodhet në katin e 9-të të një pallati banimi dhe ka një sipërfaqe bruto prej 68 m².
Organizimi i Apartamentit
- Ambient ndenjeje
- Ambient gatimi
- 1 dhomë gjumi
- 1 tualet me pajisje incaso
- 1 ballkon
Karakteristikat e Pronës
- Totalisht i rikonstruktuar
- Tavan gipsi me izolim leshi guri
- Ndriçim modern me shina magnetike
- Shtruar me parket cilësor
- Tualet me pajisje incaso dhe pllaka deri në tavan
- Dritare dopio xham termike
- Instalime hidraulike të reja
- Instalime elektrike me materiale të markave më cilësore
- Shitet bosh, gati për mobilim sipas preferencës
- Dokumentacion i rregullt hipotekor
Ky apartament është një zgjedhje ideale si për banim ashtu edhe për investim, falë vendndodhjes së favorshme në Unazën e Re, me akses të shpejtë në rrugët kryesore, transport publik, shkolla, supermarkete dhe të gjitha shërbimet e nevojshme.
Location information