Tirane, shes apartament 1+1 Kati 9, 58 m² 105.000 € (Oslo)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Location Rruga + Nr.
- Oslo
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 58 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 9
- Cmimi Euro
- 105000 €
Ne nje zone shume familjare dhe te aksesueshme te Tiranes, sjell apartament te tipologjise 1+1 per shitje!
Apartamenti ndodhet prane rruges kryesore ne zonen e Astirit, prane Bar-Oslo. Fleksibiliteti ne rrugen kryesore, supermarkete, farmaci, klinika te ndryshme, sherbim urban eshte nje vlere e shtuar per kete apartament.Pozicionohet ne nje pallat te viteve 2008-2010 te mireadministruar me ashensor.
Organizimi:
- Sip bruto: 58.3m2
- Sip neto: 53m2
- 1 ambient ndenje bashje me kuzhine
- 1 dhome gjumi
- 1 ballkon
- Orientim: Jug-Lindje
- Kati 8 dhe i fundit.
Apartamenti eshte i arreduar ne menyre bashkekohore, te gjitha elektroshtepiaket jane ne gjendje shume te mire dhe funksionale. Shitet totalisht i mobiluar. Eshte nje mundesi e mire per familjet e reja ose per investim.
Prona disponon dokumentacion te plote hipotekor.
Për më shumë informacion më kontaktoni!
Cel. : 0686040168
Apartamenti ndodhet prane rruges kryesore ne zonen e Astirit, prane Bar-Oslo. Fleksibiliteti ne rrugen kryesore, supermarkete, farmaci, klinika te ndryshme, sherbim urban eshte nje vlere e shtuar per kete apartament.Pozicionohet ne nje pallat te viteve 2008-2010 te mireadministruar me ashensor.
Organizimi:
- Sip bruto: 58.3m2
- Sip neto: 53m2
- 1 ambient ndenje bashje me kuzhine
- 1 dhome gjumi
- 1 ballkon
- Orientim: Jug-Lindje
- Kati 8 dhe i fundit.
Apartamenti eshte i arreduar ne menyre bashkekohore, te gjitha elektroshtepiaket jane ne gjendje shume te mire dhe funksionale. Shitet totalisht i mobiluar. Eshte nje mundesi e mire per familjet e reja ose per investim.
Prona disponon dokumentacion te plote hipotekor.
Për më shumë informacion më kontaktoni!
Cel. : 0686040168
Location information