• Tirane, shes Aparete Oksigjeni Devilbiss

Tirane
Aparate per prodhim oksigjeni marka DEVILBISS. Per perdorim ne shtepi.
Sasia e oksigjenit 1- 10 litra / minute. Pastertia e oksigjenit > 93%.Gote humidifikimi dhe sondat nazale specifike per sasi deri ne 10 litra ne minute
Konsumi me i ulet i energjise elektrike ne treg. Perafersisht rreth 7 here me pak se cdo marke tjeter ne qarkullim.
Pesha e aparatit 14 kg qe e ben lehtesisht te levizeshem neper shtepi.
Silencioz me nivel zhurmash deri ne 45 decibel.

I pajisur me certifikate garancie nga fabrika prodhuese ne AMERIKE


www.kujdesirespirator.com

Cel. : 0697007123
 


WhatsApp
Back
Top