• Tirane, shes Airbnb, Booking KUTI CELESASH ME KOD 3.000 Leke

Kasafortë për çelësat 🗝️🔑, montohet në mur. Key Lock Box me kod 4 shifra (10 mijë kombinime).

Janë të ndërtuara me metal rezistent, të posaçme për ambjente të jashtme.

Në punën me qeratë ditore janë një zgjidhje praktike e pazëvendësueshme.

Self Check-In/Out.

Nuk është e nevojshme të qëndroni në dispozicion për çelsat, duke pritur klientin kur vjen dhe kur ikën.

Kodin e Lock-Box e ndryshoni vetëm ju, askush tjetër, kur dhe sa herë dëshironi.

Klientit i dërgohet kodi 4-shifror me mesazh në telefon kur mbërrin tek dera, në çdo orë që vjen pa qenë e nevojshme prania juaj.

Tel.: +355694616029
 


WhatsApp
Back
Top