• Tirane, shes 1.500 Euro

Shitet fshesë korenti Kirby pothuajse e pa perdorur, full options. Fshesa mundëson pastrim të thellë me sistem vakumi. Mundëson larje dyshekësh, Tapetesh, Pallto dhe Kolltuqe, me shkumë. Opsion për pastrim të thatë. Ka në përbërje pajisje masazhi. Mundëson Larje të pllakave të dyshemesë dhe të banjos. Përdoret lehtësisht për pastrimin e mureve. Mund të përdoret edhe si fshesë me korent për pastrim shumë të thellë për shkak të goditjes së thellë që realizon makina kirby.

Cel. : 0682056247
 


WhatsApp
Back
Top