• Tirane, shërbime ligjore në fusha si çështje civile, marredhenie pune, administrative, familjare, zgjidhje martese etj

Avokate Manjola Mançellari, është pjesë e Studio Ligjore “Muja & Associati”, e themeluar për t’i ofruar klientëve të saj,
një gamë të gjërë shërbimesh ligjore, me qëllim garancinë për një përfaqësim dhe mbrojtje dinjitoze.


Ne ofrojmë shërbime ligjore në fusha të tilla si çështje civile, marredhenie pune, administrative, familjare, zgjidhje martese,.

Tek ne mund të mbështeteni në kompetencë, konfidencialitet dhe gatishmëri.

Për çdo informacion mos hezitoni të na kontaktoni në të dhënat e mëposhtme të kontaktit:

Adresa: ish-Bllok, Rr. ‘Brigada VIII’, Pall.Teknoprojekt, Shk.1, Kati 4, Ap.24, Tiranë - Albania
Web: www.studiolegalemuja.com
Email: info@studiolegalemuja.com
Tel: +355 44 523 032
Cel: +355 69 44 32 596
 


Contact WhatsApp
Back
Top