• Tirane,Qera Ambjent-Biznes,ideale për punishte;druri,duralum,botime,ëmbëlsira, kat përdhes ndërtes,sip.(90+110m2) Qera 40'000Lek/muaj,rr.Kokonozëve rr

Cmimi Euro
400
JEPET ME QERA PER BIZNES: Ambienti i një ndërtese 1-katëshe(një pjesë); me sipërfaqe të brendshme për biznes(10.5m x 8.5m)=90m[SUP]2[/SUP], dhe të jashtme oborr (14m x 8m)=110m[SUP]2[/SUP].
Ambienti për biznes i brendshëm: Në ambjentin e brendshëm futesh nga oborri me një derë të madhe(gjërë), duke u ngjitur me 2-shkallë futesh në ambjentin e brendshëm, i cili është në formë drejt-këndëshi(përmasa të përafërta me 10.5m gjatësi dhe 8.5m në gjërësi), është i suvatuar komplet në të gjitha anët dhe tavani, ka vetëm një kollonë në mes, me kubaturë të lartë mbi 3m, dyshemeja e shtruar dhe e niveluar me beton, ka 5-dritare për dritë e ajrosje natyrale të vendosur në lartësi(nga ato 2-të medha dhe 3 dritare-superluçe), furnizimi me energji elektrike është 3-fazorë(i përshtatshëm për çdo lloje aktiviteti), furnizimi me ujë të pishëm nga sistemi i ujësjellës-kanalizimeve, me tualet jashtë ambjentit në faqen ngjitur.
Ambienti i jashtëm: është i shtruar me beton dhe i rrethuar me mur rrethues mbi 2m lartësi. Ambienti është me portë kryesore, me linjë më vehte për drita dhe uje. Në një zonë të qetë, të pastër, me terren të kulluar dhe me infrastrukturë rrugore të rehabilituar.
Gjithashtu: Ekziston mundësia e përshtatjes së ambientit nga qeramarrësi, si ambjentin e brendshëm dhe të jashtëm, sipas nevojave dhe kërkesave të aktivitetit.
Ambjenti ngjitur(pjesa tjetër e ndërtesës): Krahu (ana) lindore dhe jug-lindore e ndërtesës është konceptuar më vehte dhe është përshtatur si ambjent banimi, e tipit 1+1 , me pjesën e ndënjes-ngrënies, 1-dhomë gjumi dhe 1-banjo-dushë. Apartamenti është i shtruar komplet me pllaka, cilësore, ngjyrë bezhë e hapur, me kuzhinë të kompletuar dhe funksionale, me banjo-dush të kompletuar dhe funksionale, me tavoline ngrënie dhe bufe për qelqurina e pijet në hollin e ndënje-ngrënie. Ky ambjent jepet më vehte me qera/300mije leke vjetra (përparësi ka personi që merrë me qera edhe ambjentin për aktivitete biznesi) dhe nuk përfshihet në qeranë e ambjentit të biznesit. Në varësi të nevojave, qeramarrësi i ambjentit të biznesit mund ta marri me qera; si ambjent për zyrë, banim, apo ambjent ndihmës.... etj.

Destinacionet e shfrytëzimet e mundëshme:Ambienti është mjaft i përshtatshëm për aktivitete si: zdrukthtari, punime dur-alumini, punime hekuri, shtyp-shkronje, punishte embëlsirash, uji-pijesh të ndryshme, si dhe për fason apo call-centre, për magazinim e paketim produktesh etj, si dhe për çdo aktivitet tjetër.
Shfrytëzimi i mëparshëm e aktual: Ambienti ka qenë i përdorur në aktivitet zdrukthtari për prodhime dyersh druri dhe mobilje të tjera, për arsye të mbylljes së aktiviteti, nga Tetori 2023, aktualisht ambjenti është bosh-(pa aktivitet) dhe disponibël për tu dhënë me qera menjëherë
Kushtet: Jepet me qera për periudha afat-gjatë, preferohen mbi 3-vjet, si dhe paguhen 2-muaj paradhënie(garanci), ndërsa shpenzimet: drita (korenti), ujit, taksat e pastrimit etj, paguhen nga qeramarrësi, për qerane mbahet kontrat qeraje.
Qeraja mujore:Për ambjentin e biznesit është 40'000 Lek-reja/muaj, disponibël në çdo moment. Ndërsa ambjenti ngjitur (apartamenti ose të shërbej si zyre) ka qera tjetër, në varësi të nevojave që ka qeramarrësi i ambjnetit të biznesit, është i disktutushëm në varësi të kohëzgjatjes. menyrës pagesës etj.
.Adresa: Në Rrugën e "Kokonozeve"/Rrugica "Bejto Sufi" 5-min nga kryqëzimi i porcelanit/TV-Klan/apo Instituti i Higjenes/Restorant Fresku ose 5 minuta me autoveture nga Materniteti i Ri/Rr.Ali Demi.adgss
Cel: 069 62 81 433 adgss
****************************************
A&D General Services Studio (A&D.G.S.S-Imobiliare/ Real Estate) adgss
Adresa
: Blv. Bajram Curri, Ndërtesa 258, Kati 1, nr.7
St.Unazës pranë D.P.Policisë së Shtetit/përballë Min.Jashtme
Tirane

Tel: +355(0) 42 340 855
Cel: +355 (0) 69 62 81 433
Email: adstudiosherbimesh@gmail.com
 


Contact WhatsApp
Back
Top