• Tirane, ofrojme vend pune Java Developer - Middle/Senior

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Informatike | Programim
Gjuha
  1. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kompania FORWARD kerkon kandidate me eksperience ne profilin Java Developer - Middle/Senior per degen e saj ne Tirane. Pozicioni i ofruar (full-time) parashikon programim te aplikacioneve te reja dhe mirembajtjen e aplikacioneve ekzistuese.

Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
- eksperience pune te pakten 2 vjecare me Java Enterprise Edition
- eksperience me Spring/Springboot dhe Angular/React eshte nje plus
- eksperience te konsoliduar me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, Oracle)
- njohuri te konsoliduara mbi HMTL, CSS, Javascript si instrumenta te programimit front-end
- njohje e gjuhes italiane
- aftesi per te punuar ne grup dhe per te zgjidhur probleme te ndryshme
- arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)

Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne adresen job@forward.al
 

Attachments

  • 010_OPEN.043.01_Forward - Java Developer - Middle-Senior.pdf
    226.8 KB · Views: 24


Apply
Back
Top