• Tirane, ofrojme vend pune Automation Tester

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Informatike | Programim
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Tirane, kerkojme profile Automation Tester.

Kompania FORWARD shpk kerkon kandidate per aktivitete Automation Testing per degen a saj ne Tirane.
Kandidatet ne fjale duhet te kene eksperience pune konform pozicionit te kerkuar.

Njohurite dhe cilesite e kerkuara:

- Eksperience pune te pakten 2 vjecare me automation testing
- Njohuri të konsoliduara të metodologjive, mjeteve dhe proceseve ne kontekst Quality Assurance (QA)
- Eksperience pune me dizenjimin, implementimin dhe ekzekutimin e testeve
- Eksperience te konsoliduar me platformat e ndryshme te automation testing
- Përvojë praktike me platformen Testim është një plus
- Eksperience paraprake me performance/security testing është një plus
- Eksperience te konsoliduar me SQL dhe scripting
- Arsim i larte ne dege kompjuterike

Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne adresen job@forward.al
 


Apply
Back
Top