• Tirane, ofrojme kurse gjuhe Norvegjisht

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Qyteti Studenti | Sauk
Kurs Gjuhe Norvegjisht


  • Mundësi oraresh që prej orës 9 të mëngjesit dhe deri në 20.30 të pasdites.
  • Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar jashtë
  • Mësimdhënie me interaktivitet e standard europian
  • Grupe të vogla ose klasa individuale
  • Klasa fizike ose online

Për çdo paqartësi mund të na kontaktoni në një nga format më poshtë:

044 31 0813
069 67 10 513
info@kristoforkolombi.com
 


Contact WhatsApp
Back
Top