• Tirane, ofrojme kurse gjuhe gjermanisht Kurse te gjuhes Gjermane A1.1 & A1.2

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Qyteti Studenti | Sauk
Oferte Gjermanisht per vitin e ri shkollor:
CMIME ME SUPER OFERTE: A1.1 + A1.2

GRUP 7-8 kursante : = 160 EURO
GRUP 4-6 kursante = 180 EURO

60 seanca gjithesej (30 per nennivel)

--
CMIME ME SUPER OFERTE: A2.1 + A2.2

GRUP 7-8 kursante : = 180 EURO
GRUP 4-6 kursante = 225 EURO

60 seanca gjithesej (30 per nennivel)


NESE PAGUAN PLOTESISHT DHE A1 DHE A2 NJEKOHESISHT = PSH. 180 +225 = PERFITOHET DHE NJE NIVEL FALAS B1.1 (PRA PLUS 200 EURO FALAS)
NA TELEFONONI PER ME SHUME DETAJE!
 


Contact WhatsApp
Back
Top