• Tirane, ofroj Wordpress/FrontEnd Developer

Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Informatike | Programim
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Instant.al Digital Agency kërkon 2 persona per Wordpres Developer

Detyrat:


 • Zhvillimi i faqeve te internetit me wordpress
 • Zhvillimi i faqeve te internetit dhe E-Commerce
 • Analizimi i kërkesave të klientit
 • Të punojë ngushtë me grupet e tjerë siç janë: menaxherët e projektit, zhvilluesit e tjerë.
 • Mirëmbajtja e sistemeve duke monitoruar dhe korrigjuar defektet
 • Të sigurojë suportin e klientëve/përdoruesve të biznesit në zgjidhjen e problematikave dhe përditësimin e tyre mbi progresin.

Aftësitë:

 • Programim në PHP dhe aplikacione web, shërbime web.
 • Njohuri te mira ne Wordpress
 • Të ketë eksperiencë përfshirëse në të gjitha fazat, që nga analizimi i kërkesave deri tek prezantimi i cilësisë dhe avantazheve të sistemeve.
 • Njohuri shumë të mira HTML, HTML5, and CSS
 • Njohuri shumë të mira të JavaScript
 • Njohuri shumë të mira në PHP
 • Njohuri te mira ne Linux/Server/Cpanel
 • Programim dhe dizenjim i bazës së të dhënave
 • Aftësi të mira analitike, vendimmarrëse dhe zgjidhjes së problemeve

Për të aplikuar për këtë pozicion:

 • Dërgoni CV-në tuaj në:
 • itechkancelari@gmail.com
 • Afati i fundit i aplikimeve eshte data 30 Nentor 2023
 


Apply
Back
Top