• Tirane, ofroj vend pune zhvillues backend dhe frontend developer

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Dizajn / Webdizajn / Grafik
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkohet të punësohet nje zhvillues Backend dhe frontend me experience në Golang, Python, Laravel ose Ruby on Rails!
Do të bëheni pjesë kryesore e ekipit tonë dhe do të jeni përgjegjës për të çuar përpara projekte te ndryshme te kompanisë si dhe klientëve të saj.

Cfarë kërkohet nga ju:
-njohuri e mire pune ne Golang, Java ose nje nga gjuhet e përmëndura me sipër. (certifikime ose cdo gjuhë programimi ekstra janë një plus preferueshëm)
-njohuri të mirë në SQL server dhe MySQL
-përvojë bazë në front-end tech
-njohuri e mirë të gjuhës Angleze

Dergoni CV-në dhe shembuj punësh në: punesim.albania@gmail.com
 


Apply WhatsApp
Back
Top