• Tirane, ofroj vend pune Web/Magento Developer

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Informatike | Programim
Gjuha
  1. anglisht
Wedata International sh.p.k – kompani që operon në sektorin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit kërkon Web/Magento Developer (me eksperience) për zyrën në Tiranë me njohuri në teknologjitë e mëposhtme:

Njohja shumë e mirë e PHP;
Njohja e mirë e Database(MySql) dhe SQL;
Njohja e mirë e JavaScript(JQuery/Prototype),HTML5, XHTML, XML, CSS3, Less, Sass;
Njohuri të mira në framework Laravel ose Symfony;
Njohja shume e mire e Git, stemeve te operimit Linux ose Mac;


Do të ishte një plus:
-Njohja e platformes Magento 1 ose Magento 2.
-Njohja e sistemeve të virtualizimit Vagrant dhe Docker.

Kërkohet gjithashtu njohje e mirë e gjuhës angleze dhe asaj italiane(te pakten niveli B1).

Kompletojnë profilin edhe karakteristikat e mëposhtme:
të përmirësohet vazhdimisht, të ketë aftesi të forta analitike, të jete i vëmendshem ndaj detajeve, aftesi nderpersonale, të punojë në grup, të jetë i vendosur dhe i orientuar drejt rezultatit.

Ofrojme:
-Kontratë të rregullt dhe kushte shumë të mira pune.
-Pagesë shumë të mirë bazuar në eksperiencen e kandidatit.

Dërgoni CV-ne tuaj (anglisht/italisht) me subjekt 'Web/Magento Developer' workwithus@wedata.company

Tel. : +35545605936
www.wedata.company
 


Apply WhatsApp
Back
Top