• Tirane, ofroj vend pune Software Developer

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Informatike | Programim
Gjuha
  1. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Përshkrimi

Base sh.p.k ne bashkëpunim me SEI Consulting srl, firmë e specializuar në aktivitetin e këshillimit informatik, projektimit dhe zhvillimit të software dhe sistemeve informatike bankare e institucioneve publike italiane është në kerkim të një software developer.Detyrat

Kerkojme zhvillues programesh per sektorin web. Kandidati duhet te kete njohuri avancuara ne keto platforma:

Server:
Gjuha: Java ose C#
Framework: Spring MVC, Liferay ose .Net MVC, .Net Core
Database: MySql, Oracle, Sql Server
Njohuri minimale ne sistemet operative Linux

Client
Gjuha: Javascript,Python
Framework: Njohuri ne Angular JS ose Angular 2 ose React JS jane avantazh
Gjuha: Html, CSS

Eksperienca të mëtejshme në gjuhë të tjera do të perbëjnë avantazh.Kualifikimet

Kualifikimet që duhet të zoterojë kandidati/ja:

- Minimalisht 3 vite ekperience në platformat e krijimit të aplikacionëve web
- Të jetë plotësisht i përgjegjshëm, i organizuar dhe i pavarur
- Te kete aftësi shumë të mira komunikimi
- Te jete i afte te bashkpunoj ne grup
- Të zotërojë mirë gjuhën Italiane.
Kandidati/ja duhet të jetë i disponueshëm të udhëtojë jashtë vendit për një kohë të shkurtër në rast se i kërkohet.Shënime

Të interesuarit janë të ftuar të dërgojnë CV-në e tyre brenda dates 25.03.2023, në adresën elektronike recruitment.baseshpk@gmail.com
 


Apply
Back
Top