• Tirane, ofroj vend pune Python Backend Developer

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Informatike | Programim
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Parid Smart Solution është në kërkim të një:

Python Backend Developer

Kualifikimet:

  • Të ketë eksperiencë pune minimalisht 2 vite në Python.
  • Diplomë Bachelor në Shkenca kompjuterike.
  • Eksperiencë dhe njohuri për menaxhimin e bazave të të dhënave SQL Server.
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe organizative.
Dergoni CV-në tuaj në: info@paridsmartsolution.al

Cel. : +355686005023
 


Apply WhatsApp
Back
Top