cei

  • Tirane, ofroj vend pune Programues

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Informatike | Programim
Gjuha
Center for Entrepreneurship and Innovation (CEI) këkon të punësoj web developer

Kandidati duhet të ketë njohuri shumë të mira në Php dhe Laravel
Njohuri të Python konsiderohen si vlerë e shtuar për kandidatin

Aplikanti te dergoje cv-ne adresën e email: info@cei.al

Shenim: Vetem personat e perzgjedhur do te telefonohen per te kryer intervisten e punes.


Cel. : 0696328534
 


Apply WhatsApp
Back
Top