Tirane, ofroj vend pune part time Sanitare
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
- Tipi
-
- part time
- Fusha | Profili i punes
-
- Sanitare | Pastrim | Mirembajtje
- Eksperienca
- vetem me eksperience
“ATIS” shpk është një kompani e specializuar në zhvillime softwerike, me zyra në Shqipëri, Kosovë dhe Egjipt.
Për zyrat në Tiranë, kërkojmë të punësojmë një Sanitare me kohë të pjesshme.
Privatësia e të Dhënave
ATIS njofton të gjithë kandidatët se çdo informacion i dhënë gjatë procesit të aplikimit do të trajtohet me standardet më të larta të sigurisë dhe konfidencialitetit, në përputhje të plotë me ligjet në fuqi për mbrojtjen e të dhënave. Duke aplikuar, kandidati jep pëlqimin për përpunimin dhe ruajtjen e të dhënave të tij personale nga ATIS. Kandidatët kanë të drejtë, në çdo kohë, të kërkojnë akses, korrigjim, fshirje ose kufizim të të dhënave të tyre personale, në përputhje me dispozitat ligjore në fuqi.
Për më shumë informacion, ju lutemi referojuni Politikës sonë të Privatësisë për Aplikantët: https://atisgroup.co/applicants-privacy-policy/
Duke dorëzuar CV-në e tij/saj, kandidati konfirmon se është informuar për sa më sipër dhe jep pëlqimin për përpunimin e të dhënave të tij/saj. Kandidati gjithashtu konfirmon se informacioni i dhënë është i plotë, i saktë dhe i vërtetë.
ATIS sh.p.k
Adresa: Blv. "Zogu I", Qëndra e Biznesit “Tirana”, kati 10,12, Tiranë.
www.atisgroup.co
Për zyrat në Tiranë, kërkojmë të punësojmë një Sanitare me kohë të pjesshme.
- Ditët e punës: Hënë – Premte
- 2 orë në ditë (06:50 – 08:50)
- Kontratë e rregullt pune sipas Kodit të Punës në Shqipëri.
- Përvojë në pastrimin e zyrave (minimumi 1 vit).
- Korrektësi, etikë pune dhe komunikim i mirë.
Privatësia e të Dhënave
ATIS njofton të gjithë kandidatët se çdo informacion i dhënë gjatë procesit të aplikimit do të trajtohet me standardet më të larta të sigurisë dhe konfidencialitetit, në përputhje të plotë me ligjet në fuqi për mbrojtjen e të dhënave. Duke aplikuar, kandidati jep pëlqimin për përpunimin dhe ruajtjen e të dhënave të tij personale nga ATIS. Kandidatët kanë të drejtë, në çdo kohë, të kërkojnë akses, korrigjim, fshirje ose kufizim të të dhënave të tyre personale, në përputhje me dispozitat ligjore në fuqi.
Për më shumë informacion, ju lutemi referojuni Politikës sonë të Privatësisë për Aplikantët: https://atisgroup.co/applicants-privacy-policy/
Duke dorëzuar CV-në e tij/saj, kandidati konfirmon se është informuar për sa më sipër dhe jep pëlqimin për përpunimin e të dhënave të tij/saj. Kandidati gjithashtu konfirmon se informacioni i dhënë është i plotë, i saktë dhe i vërtetë.
ATIS sh.p.k
Adresa: Blv. "Zogu I", Qëndra e Biznesit “Tirana”, kati 10,12, Tiranë.
www.atisgroup.co