• Tirane, ofroj vend pune Junior ReactJS Developer

Akinda srl eshte ne kerkim te nje Junior ReactJS Developer per tu integruar ne nje skuader te re zhvilluesish.


Zhvilluesit do ti jepet mundesia te punoj kryesisht me teknologji si: Javascript(ES6), ReactJS, NodeJS, MySQL, HTML dhe CSS per te zhvilluar aplikacione dinamike dhe performante per kliente qe operojne ne tregun italian.
Individeve qe kane deshire te mesojne dhe te rriten profesionalisht u jepet mundesia te punojne me teknologji si: Amazon Web Services, Lambda, PHP, Wordpress, Symfony, Laravel dhe Python.


Preferohen kandidate me eksperience minimumi 6 mujore ne ReactJS per te qene te afte te integrohen ne menyre te pavarur ne projekte ekzistuese te ndertuara me ReactJS.


Zhvilluesit do ti jepet mundesia dhe koha per te mesuar dhe per tu rritur profesionalisht dhe per kete arsye ne jemi ne kerkim te individeve te apasionuar mbas punes qe bejne, kureshtare dhe te etur per te mesuar me teper.


Duke e ditur se je personi i duhur per kete pozicion :) dergo nje email ne info@albcode.al me subjektin Aplikim per Junior ReactJS Developer duke bashkangjitur ne email:

  1. CV-n tuaj ne anglisht ose italisht.
  2. Nje pershkrim te shkurter mbi veten tuaj dhe disa informacione me teper per nje ose disa projekte personale te zhvilluara jashte pune nese keni te tille.

Website: http://akinda.it/
 


Apply
Back
Top