• Tirane, ofroj vend pune IOS Developers

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Informatike | Programim
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Tirane, ofroj vend pune Mobile App Developer IOS

Pro Code Developers kerkon te punesoj Zhvillues Mobile ne IOS, per projekte te ndryshme nderkombetare.

Teknologjitë e përdorura:
Swift language, iOS SDK, UIKit, Core iOS libraries, CocoaPods, Interface Builder, Deployment, Designing for mobile, Github, BitBucket.


Detyrat si iOS Developer:

▪ Hartimi dhe ndertimi i aplikacioneve te avancuara per platformen iOS
▪ Unit-test code
▪ Puna per rregullimin e gabimeve dhe permiresimin e performancës se aplikacionit.
▪ Vleresimi dhe zbatimi i teknologjive te reja per te maksimizuar efikasitetin e zhvillimit.
▪ Plus njohja e framework si IONIC.​

Benefitet:
- Page konkuruese + shperblime sipas objektivave
- Ambient komode dhe miqesore


Te interesuarit te dergojne cv: hr@procodev.com

Cel.: 069 70 52 777
 


Apply WhatsApp
Back
Top