Tirane, ofroj vend pune Internship Arkitekt/e
- Tirane
- Tipi
-
- Internship | vend praktike
- Fusha | Profili i punes
-
- Arkitekture
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
Mundësi Internship|Arkitekt/e
Lea Business Consulting në emër të klientit Acri Sh.p.k ofron një mundësi internship për studentë dhe profesionistë të rinj që duan të zhvillojnë aftësitë e tyre në Ariktekturë.
Çfarë do të bësh?
Vizatime 2D në AutoCAD
Modelim 3D Sketchup/Archicad/Revit(opsionale)
Kriteret që kërkojmë:
Student/e ose i/e diplomuar në Arkitekturë.
Dëshirë për të mësuar dhe për të punuar në ekip.
Njohuri bazë në programet e përmendura.
Periudha: 3-6 muaj ose sipas marrëveshjes
Vendi: Tiranë
Orari: Fleksibël / Part time
Përfitimet: Eksperiencë praktike, mundësi zhvillimi profesional
Nëse je gati të ndërtosh karrierën tënde me Acri Sh.p.k dhe të fitosh njohuri dërgo CV-në në: hr@leaconsulting.al
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plotë me parashikimet e ligjit nr.124/2024 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Lea Business Consulting në emër të klientit Acri Sh.p.k ofron një mundësi internship për studentë dhe profesionistë të rinj që duan të zhvillojnë aftësitë e tyre në Ariktekturë.

Vizatime 2D në AutoCAD
Modelim 3D Sketchup/Archicad/Revit(opsionale)

Student/e ose i/e diplomuar në Arkitekturë.
Dëshirë për të mësuar dhe për të punuar në ekip.
Njohuri bazë në programet e përmendura.

Nëse je gati të ndërtosh karrierën tënde me Acri Sh.p.k dhe të fitosh njohuri dërgo CV-në në: hr@leaconsulting.al
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plotë me parashikimet e ligjit nr.124/2024 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Apply