• Tirane, ofroj vend pune Frontend developer ReactJS/Redux

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Informatike | Programim
Gjuha
Kerkohet nje zhvillues frontend React/Redux i nivelit Intermediate per nje projekt ne progres.
Puna do te zhvillohet remote dhe oraret zgjidhen nga vet punonjesi.

Kanditati duhet te dije:

  • ReactJS dhe librari si Redux, Styled Components
  • Web socket
  • Te jete i afte te konsumoi thirrje API me ndihmen e librarive si Axios
  • GIT dhe komandat baze per Version Control

Paga e negociueshme.

Kontakt +355696521294
Cel. : +355696521294
 


WhatsApp
Back
Top