• Tirane, ofroj vend pune Front End Developer

Tirane, ofroj vend pune Front End Developer
Kompania BITRANA SH.P.K kerkon nje “Front End Developer” per ndertimin, ndryshimin, dhe mirembajtjen e aplikacioneve web dhe te tjera. Pergjegjesia kryesore eshte ndertimi dhe mirembajtja e pjeseve te ndryshme te softeve, duke treguar nje perkushim ndaj zgjidhjes se problemeve dhe sfidave, dhe punes ne grup.
Kandidati duhet te permbushe kriteret e listuara me poshte.

Pergjegjesite


 • Ndryshim dhe pershtatje te projekteve egzistuese sipas nevojave te klienteve
 • Ndryshim dhe kodim nga fillimi per projekte egzistuese ose te reja
 • Mirembajtje e kodit per projekte ne grup
 • Egzaminim i problemeve te performances dhe cilesise se aplikacioneve egzistuese dhe propozim per zgjidhje te ketyre problemeve
 • Krijim i aplikacioneve web sipas kerkesave te klienteve.

Aftesite


 • Njohuri te mira ne Javascript dhe librarive kryesore te bazuara ne Javascript.
 • Ekseperience me jQuery dhe platforma te tjera ne front end
 • Njohuri dhe eksperience me ‘NO-SQL Databases’.
 • Njohes dhe zoterues i mire i teknologjive HTML5, CSS3, Responsive Design, Bootstrap.
 • Zoterues i afte i programeve te versioneve te kodit
 • Kupton mire parimet e dizenjimit te aplikacioneve qe rriten sipas kerkesave per te perballuar fluks ne trafik dhe perdorues
 • Eksperience me krijimin dhe implementimin e long-polling dhe websockets.
 • Njohes dhe perdorues i node.js.
 • I afte te perdore Photoshop dhe konvertimin nga psd ne html/css.


Arsim & Eksperience


 • Diplome e arsimit te larte ne Shkencat Kompjuterike (ose dege e ngjashme).
 • Eksperience pune ne programim duke perdorur teknologjite e fundit (minimumi 1 vit)


Ju lutemi na dergoni CV vetem me eksperience te meparshme pune.
E-mail: administration@bitrana.com
Cel. : 0684045202


 


Apply WhatsApp
Back
Top