• Tirane, ofroj vend pune Asistente/ Koordinatore zyre (F) - TE DIJE ITALISHT

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Asistence | Sekretari | Backoffice
Gjuha
Pro Solutions SH.P.K KERKON TE PUNESOJE Asistente/ Koordinatore zyre (F)

Detyrat kryesore:
· Administron dhe koordinon të gjithë punën e përditshme duke e menaxhuar efektivisht çdo situatë
· Ofron shërbim në nivel profesional
· Realizon objektivat e përcaktuara
· Komunikon dhe u ofron informacionin e kërkuar nga zyrat që ka në menaxhim
· Krijon marrëdhënie të mira dhe bashkëpunuese
· Kujdeset për mbarvajtjen e qendrës nën përgjegjësi


Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:
- Të kenë mbaruar arsimin e lartë. Përbëjnë avantazh kandidatët me profil ne design (photoshop , indesign).
- Të ketë njohuri të gjuhës angleze
- Të ketë aftësi kompjuterike duke patur njohuri të mira të paketës MS Office, photoshop
- Të jetë person i shkathët, energjik dhe me aftësi menaxheriale
- Të ketë aftësi shumë të mira në komunikim
- Të jetë e përgjegjshme, e organizuar dhe e aftë për të menaxhuar kohën dhe për të menaxhuar detyrat sipas prioriteteve
- Të jetë e përkushtuar dhe me aftësi për të menaxhuar çdo situatë
- Të jetë e besueshme dhe korrekte në punë.

Për të aplikuar në këtë pozicion pune ju lutem dërgoni CV tuaj duke e specifikuar në subject
"ASISTENTE ZYRE- TIRANË" në adresën:
prosolutionalbania@gmail.com


 


Apply
Back
Top