• Tirane, ofroj vend pune agjent shitjesh per Itech Store Albania

Një Agjent Shitjesh identifikon mundësitë e biznesit duke analizuar tendencat e tregut dhe kërkesat publike.
Ata gjithashtu negociojnë me klientët e mundshëm për partneritete, u përgjigjen pyetjeve dhe shqetësimeve të tyre dhe adresojnë kërkesat e tyre.
INSTANT është duke kërkuar për një Agjent të ri për t'iu bashkuar ekipit tonë të shitjeve.
Ju do të ndihmoni në rritjen e shitjeve tona dhe do të zgjeroni bazën tonë të klientëve në nivel lokal dhe kombëtar.


Detyrat dhe pergjegjesite kryesore:
 • Kontakton me Klientet/Bizneset potenciale për bashkëpunim me INSTANT.
 • Ndërveproni rregullisht me klientët për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të rekomanduar produktet dhe shërbimet e duhura për ta
 • Përdorni në mënyrë efektive softuerin dhe teknologjinë e industrisë për të përmirësuar përvojën e klientit
 • Përgatit kontratat e klientëve
 • Ndjek fushatën që ka klienti që të ketë mbarëvajtje dhe të përgjigjet në kohë për kërkesat e klientit.
 • Përgatit dosjet për cdo klient ku të përfshihet gjithë historiku i marrëdhënies midis klientit dhe INSTANT.
 • Përgatit cdo ditë raportin ditor ku shpjegon aktivitetet më të rëndësishme të ditës.
 • Zhvilloni dhe aplikoni njohuri të thelluara për produktet dhe shërbimet për t'iu përgjigjur pyetjeve të klientëve dhe për të përcaktuar zgjidhjet e duhura
Kualifikimet
KËRKESAT:

 • Të ketë njohje shumë të mirë të tregut, konkurrencës dhe konsumatorit.
 • Të ketë aftësi shumë të mira të menaxhimit dhe shitjes.
 • Të ketë aftësi shumë të mira të të punuarit në skuadër.
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe raportuese.
 • Të ketë jo më pak se 1 vit eksperiencë pune të ngjashme.
Kandidati ideal do të ketë aftësi të shkëlqyera ndërpersonale dhe të shërbimit ndaj klientit dhe do të jetë një nxitës i markës tonë përpara klientëve.
Ne mbështesim ekipin tonë të shitjeve, jo vetëm përmes përfitimeve gjithëpërfshirëse dhe një strukture tërheqëse komisioni, por edhe përmes mundësive për rritje profesionale.
Puna zhvillohet 50% në zyrë dhe 50% në takime me individë dhe biznese.

Dergoni CV:
itechkancelari@gmail.com
Cel. : 0676438399
 


Apply WhatsApp
Back
Top